De 3 voordelen van thuiswerken

Thuiswerken.. daar verdien je toch niks mee? Dat is wat ik vaak hoor, als mensen het hebben over thuiswerken. Veel mensen denken namelijk, dat je er vrijwel niks aan kan verdienen. Echter is dat niet waar, het hangt enorm van het bedrijf af waarvoor je werkzaamheden uitvoert. Hieronder volgen drie voordelen van thuiswerken op een rijtje.

  1.  Meer vrijheid

Doordat je niet met vaste werktijden te maken hebt, zijn de werktijden zeer flexibel. Dit is overigens niet voor iedereen weggelegd. Want het bedrijf waarvoor je werkzaam bent, verwacht wel dat je op de afgesproken tijd alles af hebt. Hierdoor is het van belang, dat je alles goed plant en zorgt dat alles op tijd af is. Maar als je alles goed regelt, heb je veel meer vrijheid. Doordat je enorm flexibel bent, kun je zelf bepalen wanneer je de werkzaamheden gaat uitvoeren.

2.  Salaris  

Je kan een leuk centje verdienen met thuiswerken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken/verwachten. Verdiensten liggen gemiddeld tussen de €8 en €25 euro (netto) per uur. De bedragen kunnen aardig oplopen, afhankelijk van je ervaringen. Over het algemeen start je helemaal onderaan, maar uiteindelijk bouw je alles vanzelf op.

3.  Werkzaamheden

Om als thuiswerker aan de slag te gaan, heb je over het algemeen geen diploma nodig. Het kan enorm variëren van gemakkelijke werkzaamheden tot moeilijke. Bijvoorbeeld het inpakken van doosjes tot en met de klantenservice (email) voor een bedrijf.

Neem een kijkje op onze website. We hebben tientallen vacatures op onze website staan.