Hoe gaat het thuiswerk in zijn werk?

Nog niet heel veel mensen zijn bekend met fulltime thuiswerken. De meeste mensen denken dat het onmogelijk is, om fulltime vanuit huis te werken als je in dienst bent (werkzaam bij een bedrijf). Echter zijn er tal van mogelijkheden, om fulltime aan de slag te gaan als thuiswerker. Het thuiswerken wordt steeds populairder onder medewerkers en de werkgevers.

Er zijn tientallen redenen te bedenken, waarom je fulltime thuis wilt werken. Dit kan te maken hebben met persoonlijke omstandigheden, familie omstandigheden en/of woon omstandigheden. Veel mensen denken dat het salaris van een thuiswerker, vrijwel altijd beperkt is. Dit is echter niet waar, aan de hand van je ervaringen kan je behoorlijk doorgroeien.

Niet al de banen/werkzaamheden kunnen worden toegepast voor thuiswerkers. Denk bijvoorbeeld aan banen, waarbij er verplicht werkzaamheden verricht moeten worden op kantoor. Maar denk bijvoorbeeld aan simpele computer werkzaamheden, het maken van roosters en/of inpak werkzaamheden.

Je kunt op je huidige baan, de mogelijkheden met je werkgever bespreken. Wellicht staat hij er open voor, om in overleg je een aantal dagen (misschien fulltime) vanuit huis te laten werken. Bekijk vooral onze vacatures voor thuiswerkers. We plaatsen dagelijks nieuwe vacatures voor (nieuwe) thuiswerkers.