Koffie inpakken (thuiswerkers)

Namens een koffiefabrikant zijn we opzoek naar thuiswerkers (vacature). Die vanuit huis, koffie(cups) kunnen inpakken, in doosjes. Al de producten die nodig zijn bij het inpakken, zullen geleverd worden door de fabrikant. Op de afgesproken datum, haalt de fabrikant de ingepakte koffie(cups) weer op. Vervolgens kan er bij tevredenheid, gewerkt worden aan een nieuwe lading.

Inkomsten vanaf €8 euro (netto) per uur. Dit kan naarmate oplopen tot €12 euro (netto) per uur. Afhankelijk van de snelheid en tevredenheid.

Er zijn tal van redenen te bedenken, waarom het werken vanuit huis een ideale uitkomst is. Bijvoorbeeld voor gezinnen, waarbij er altijd iemand moest passen op het kind. In plaats van een dure oppas te betalen, kan je dit prima combineren met een baan vanuit huis. Tevens heb je niet te maken met lange reistijden, omdat al de benodigde producten thuis geleverd worden.

Veel mensen denken dat een thuiswerker, standaard minder verdient. Maar dit is echt niet altijd het geval. Veel thuiswerkers hebben een prima salaris. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om door te groeien. Als je op regelmatige basis werkt met een bedrijf, dan is er een mogelijkheid om meer klussen op te pakken (vanuit huis). Vaak komt het bedrijf je dan tegemoet met een nieuw aanbod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *