Verzorgingsartikelen inpakken (thuiswerk)

We zijn namens een grote fabrikant in verzorgingsartikelen opzoek, naar tientallen thuiswerkers (vacature). Je gaat van verschillende producten, een groot pakket maken. Dit is een pakket, wat bijvoorbeeld verzonden gaat worden naar klanten ter compensatie. De producten worden opgestuurd naar je en worden opgehaald op de afgesproken datum.

Verdiensten: €10,00 (netto) per uur. Er is een mogelijkheid om per pakket betaald te krijgen. Dit kan in overleg met het bedrijf geregeld worden.

Er zijn vrijwel geen eisen bij deze vacature aanwezig. Het is van belang, dat de fabrikant je kan vertrouwen betreft de afgesproken deadlines. In de meeste gevallen, wordt alles op elkaar afgestemd. Waardoor de fabrikant niet in de problemen wilt komen, vandaar dat het erg belangrijk is dat alles op tijd klaar staat.

De fabrikant haalt altijd de producten ook weer op. Dit doen ze, om het jouw als thuiswerker extra gemakkelijk te maken. Mocht je grote hoeveelheden vanuit huis inpakken, dan is dat natuurlijk extra prettig. Anders moet je zelf het vervoer van de producten regelen, richting de fabrikant. Voor het ophalen, rekent de fabrikant geen extra kosten. Je vergoeding (per uur) zal dan ook altijd hetzelfde blijven.

Aarzel niet en solliciteer snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *